Torrons Vda. de Asensi

Catalá  Español  Français  Facebook instagram

Torrons Vda. de Asensi

Història

Premi sobre la imatge per ampliar

L'any 1917 l'empresari xixonenc En Vicent Asensi, va arribar a Sabadell amb la intenció de posar en marxa una empresa de venda de gelats, orxata i torrons.

Des d'aquesta data el punt de venda es va situar en un petit portal del número XX del carrer de la Rosa. En poc temps va establir dos punts de venda més: un a la Rambla de Sabadell al costat del Casal Pere Quart i un altre al carrer Escola Industrial.

A partir de l'any 1922 es va passar de treballar en petits portals a ubicar ja la botiga a la Plaça Major de la ciutat.

Va ser després de la mort del Sr Vicent, quan la seva vídua, Maria Hernàndez Asensi va passar a dirigir el negoci, primer en solitari i, més endavant acompanyada pel seu germà Eustaquio Hernàndez i el seu nebot Antonio.

Premi sobre la imatge per ampliar

Va ser aquest últim amb la seva dona M ª Teresa el que va assentar de manera definitiva l'activitat a partir de 1971 i va consolidar un estil de producció basat en la fabricació pròpia i tradicional amb la utilització sempre de matèries primeres de primera qualitat i garantir, d'aquesta manera un producte final òptim.

Ja en el S. XXI, els descendents d'Antonio Hernàndez, en especial, la seva filla Núria com a gerent, agafen les regnes de l'empresa amb la idea de continuar amb la mateixa filosofia de treball de sempre: bon producte, bon preu, bon tracte.

Premi sobre la imatge per ampliar


Tant en la producció de gelats i orxata com en la fabricació de torrons i dolços, la nostra empresa tracta d'adaptar-se als nous temps, als nous canals de venda, a les noves tecnologies. Però sense perdre de vista els nostres orígens i la nostra tradició.

El que és bo no cal canviar-ho, sinó millorar-ho.

Família Hernàndez
Botiga

La nostra botiga està situada al centre de Sabadell, a la Plaça Major 39, al Passeig.
Aquí podeu consulteu els nostres horaris d'obertura »

La nostra botiga

Celebrant el nostre 90 aniversari

La temporada de venda de torrons comença l'1 de novembre i es prolonga fins al 10 de gener. Durant aquest període de temps és possible trobar tots els nostres productes ».

Fora de temporada, és possible gaudir de les varietats » Torró de Xixona, Torró d'Alacant i Torró de Xocolata durant tot l'any.

A més hem celebrat el nostre 90. Aniversari.

La nostra botiga La nostra botiga