Torrons Vda. de Asensi

Catalá  Español  Français  Facebook instagram

Torrons Vda. de Asensi

Actualitat

Canal 28TV 29 de Juliol de 2013

Canal 28TV 29 de Juliol de 2013

Entrevista sobre el gelat. La podeu veure a www.28televisio.com

Diari Sabadell 27 de Juliol de 2013

Diari Sabadell 27 de Juliol de 2013

Entrevista a la secció Sabadellencs

Entrevista a Ràdio Sabadell 15.07.13

Entrevista a Ràdio Sabadell 15.07.13

Toni Hernández, gelater de la Gelateria Asensio: “Tenir molta feina a l'estiu et permet tenir vacances durant tot l'any”

L'estiu és època de descansar, fer vacances i visitar nous indrets, però, per moltes professions, és un moment de molta feina.
Avui, a l'A Bona Hora hem parlat, per exemple, amb l'Oriol Lòpez que és socorrista, el Toni Hernández que és gelater o el Felip Alguer que és professor de repàs. Ens han dit que, durant l'estiu, la dinàmica de la feina és força diferent.

Escolti aquí l'entrevista completa

Per poder escoltar aquest àudio, cal tenir instal · lat Flash-Player.

Turrón de Alicante

Ja pot tornar a gaudir del torró!

Ja podeu fer les comandes de Torró de Xixona, el Torró d'Alacant i
Torró de Xocolata.
Un plaer per gaudir també a la primavera o estiu.Comprar torró »

Bon Nadal 2012

Nadal 2012

Bon Nadal i Feliç Any Nou

CATAVINS 2012

CATAVINS 2012

La fira CATAVINS va ser un autèntic èxit tant de públic com d'organització. L'activitat de maridatge de vins i torró va ser fantàstica i els plats preparats amb torró excel · lents.

Des d'aquí, donar les gràcies al Jordi Gabaldà, xef del Restaurant Contrast i al Paco Querol, Xef del Restaurant 9 de la Burriana, per la seva participació, sense la qual, aquesta activitat no hagués estat possible.

A punt per al CATAVINS

A punt per al CATAVINS

Amb motiu de la fira CATAVINS que se celebrarà el proper mes de novembre, Vda. Asensi, en col · laboració amb el Restaurant Contrast i el Restaurant El nou de la Borriana de Sabadell, prepara una activitat basada en la utilització del Torró de Xixona i el Torró d'Alacant en diferents plats, així com de maridatge amb diferents vins.

Aquí tenim una primera prova »

Celebrem el nostre 90. aniversari

Celebrem el nostre 90. aniversari

Amb motiu del nostre 90. Aniversari hem convidat per sorpresa als nostres clients a degustar la nostra deliciosa orxata artesanal.

Entrevista a Ràdio Sabadell 09.07.12

Entrevista a Ràdio Sabadell 09.07.12

El 9 de juliol Ràdio Sabadell entrevista a Toni Hernández sobre l'elaboració del gelat, els sabors preferits dels sabadellencs i el nostre 90. Aniversari. Escolti aquí l'entrevista completa

Per poder escoltar aquest àudio, cal tenir instal · lat Flash-Player.

Catavins 2012

Visiteu-nos a CATAVINS

Successors de Vda. de Vicente Assensi participa a la Fira del Món del Vi que organitza, per cinquè any consecutiu, CATAVINS.

Una oportunitat única de degustar el millor torró juntament amb els millors vins i licors del mercat en un ambient acollidor i relaxat.

Vingui a visitar-nos a CATAVINS 2012!

Divendres 9. Novembre de 17h a 22h
Dissabte 10. Novembre de 11h a 23h
Diumenge 11. Novembre de 11h a 21h

Celebrem el nostre 90. Aniversari

Celebrem el nostre 90. Aniversari

L'any 1917 l'empresari xixonenc D. Vicente Asensi va arribar a Sabadell amb la intenció de posar en marxa un lloc de venda de gelats, orxata i torrons.

Va començar amb un petit lloc en un portal del número 30 del carrer de la Rosa. El negoci va prosperar ràpidament, establint aviat dos nous punts de venda.

Va ser a partir de l'any 1922 quan es va passar de treballar en petits portals a ubicar-se a la Plaça Major de la ciutat.

Aquest any volem celebrar el nostre 90. Aniversari 1922-2012 compartint amb un document gràfic » una part de la història de Xixona i de la nostra.

Certificat d'Excel · lent

Certificat d'Excel · lent al nostre Torró d'Alacant

Successors de Vda. de Vicente Asensi ha aconseguit la qualificació de EXCEL.LENT en el "Certificat Organolèptic" que emet el panell de tastadors de la FTJCV per l'elaboració del nostre Torró d'Alacant.

El tast va tenir lloc al novembre del 2011 i va aconseguir una qualificació mitjana de 9/11 punts en les proves aparença, sabor i textura.

Es tracta de la més alta puntuació atorgada fins ara pel panell de tastadors de la FTJCV.